De ultieme keuze voor bedrijven

BackupToday Backup Software is uitgerust met een volledig assortiment van enterprise-class functies voor het back-uppen van gegevens die zijn opgeslagen in database-servers, e-mail servers, file servers, desktops en notebooks. Meer dan 1.500.000 klanten wereldwijd gebruiken BackupToday software in het beschermen van hun bedrijfskritische data. Het is de ultieme keuze voor bedrijven van elke grootte.

Secure Data Protection
Alle gebruikersaccounts worden beschermd door middel van wachtwoorden. Daarnaast zullen de gegevens worden gecomprimeerd en 256-bit gecodeerd met een coderingssleutel. De sleutel zal nooit worden geüpload naar onze datacenter tijdens een backup. Bovendien kan uploaden van back-upgegevens worden gedaan via een beveiligde SSL-verbinding. Dit hele mechanisme zorgt voor een uitzonderlijke veiligheid van de back-up gegevens.

Ondersteuning van gemeenschappelijke databases en virtuele systemen
In tegenstelling tot andere software, hoeft u niet om de benodigde back-up modules een voor een aan te kopen. BackupToday software wordt geleverd met alle back-up modules zoals Microsoft Exchange Server backup, Microsoft SQL Server, Microsoft Sharepoint, Oracle, MySQL, Lotus Domino / Notes, Hyper-V Server, VMware, etc., waardoor het de beste value-for-money back-up software is die beschikbaar is op de markt.

Replicatie voor extra bescherming
De replicatie toepassing van backupToday Software biedt een extra niveau van bescherming van uw gegevens. Via deze applicatie worden de gegevens van de backup server gerepliceerd naar een andere server. In het geval dat de back-up server uitvalt zijn de back-up gegevens nog steeds beschikbaar in de replicatie server. Bovendien kan de replicatie server de rol van de uitgevallen back-up server overnemen en de back-up service blijven verlenen aan alle gebruikers.

Snelle back-up Snelheid
BackupToday 's seedload maakt het mogelijk om een grote hoeveelheid gegevens te backuppen naar een lokale USB opslag apparaat tijdens de eerste back-up. Deze gegevens kunnen in onze datacentre ingelezen worden zodat de volledige back-up van uw gegevens direct beschikbaar is in onze datacentre. Met onze eigen In-File Delta technologie, is het originele bestand slechts eenmalig nodig voor de backupproces, namelijk in de eerste back-up opdracht. Daarna zijn alleen de wijzigingen in een bestand noodzakelijk om een back-up te maken. Met deze twee functies kan een back-up van een groot volume aan gegevens worden gemaakt in een zeer korte tijdsbestek.

Uitgebreide back-up verslag
BackupToday meldt elke backup gebruiker over de backup status na een geplande back-up. De gebruiker zal weten of de back-up succesvol, met fouten of waarschuwingen is verlopen. Het informeert ook pro-actief systeembeheerders wanneer er een willekeurige fout is opgetreden op de backup server d.m.v. een uitgebreid administratief verslag.